Despre noi

Acasă » Despre noi

Cabinetul de medicina dentara DentAl Dor a luat fiinta in anul 2017 si este alcatuit dintr-o echipa de medici si asistente de inalta calificare care dau dovada de profesionalism si grija fata de pacienti. Acestia sunt pregatiti sa faca fata provocarilor in tratarea cazurilor complexe cu grija si empatie fata de pacient. Cabinetul este pregatit atat din punct de vedere a echipamentelor cat si din punct de vedere personal pentru satisfacerea celor mai exigente pretentii in domeniu.

Profesionalismul este asigurat de medici Conferintiari si Sef Lucrari din cadrul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Targu Mures, medici primari din spitalele de urgenta de profil si medici specialisti.

Situat in Targu Mures, str. Suceava , nr.53 accesul cu masina sau pe jos este foarte usor. Cabinetul este la parterul unui bloc nou de locuinte dat in functiune in urma cu 5 ani. Totodata se asigura acces direct din masina persoanelor cu carucior de handicapat.

Aplicam tehnicile de ultima ora si ne preocupam de formarea continua deoarece standardele de calitate pe care ni le-am asumat pentru a avea satisfacția profesională pe care o găsim în succesul tratamentelor aplicate pacienților noștri.

Echipamentele medicale sunt de ultimă generație, alături de care echipa noastră  vă oferă tratamente cu rată ridicată de succes fară a fi nevoie de un număr mare de ședințe,reducănd la minim timpul petrecut la stomatolog și disconfortul tratamentelor.