Servicii

Acasă » Servicii

Cabinet stomalogic DentAl Dor Târgu-Mureș, vă oferă gama completă de servicii stomatologice de înaltă calitate! Programează-te la o consultație!

CONSULTATII

In cadrul cabinetului beneficiati de consultatii de specilitate simple sau complexe realizate de personal cu inalta calificare professional.

Vedeti detalii

CHIRURGIE

Chirurgia dentara este o activitate complexa menita sa asigure prevenirea şi tratamentul inclusiv chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale.

Vedeti detalii

ENDODONTIE

Specialitatea stomatologica care se ocupa cu studiul si tratamentul infectiilor pulpei dentare. Infectiile pulpei dentare apar in majoritatea cazurilor din cauza actiunilor cariilor dentare. 

Vedeti detalii

PEDODONTIE

Este specilitatea stomatologica care are in vedere tratamentul afectiunilor dentitiei temporare ( extractii, fluorizari , sigilari ) si a dentitiei permanente la adolescent.

Vedeti detalii

ESTETICA DENTARA

In cadrul cabinet pe specialitatea de estetica practicam : albirea dintilor metoda clasica, periaj dentar profesional, albire profesionala cu gel, albire cu laser.

Vedeti detalii

ESTETICA FACIALA

Va asteptam in cabinet cu urmatoarele tratamente: augmentare riduri cu I PRF / A -PRF, augmentare riduri prin injectare de acid hyaluronic, mezoterapie.

Vedeti detalii

IMPLANTOLOGIE

Asiguram inserarea de implante , descoperirirea ulterioara si efectuarea de lucrari protetice pe implante. Implantele utilizate sunt din titan pur de cea mai buna calitate.

Vedeti detalii

ODONTOLOGIE

Va oferim servicii de odontologie. Odontologia este o parte a anatomiei care se ocupa cu studiul dintilor si a bolilor lor.

Vedeti detalii

ORTODONTIE

Tratamentul se poate efectua la ORICE VIRSTA. S-a constatat in ultima vreme o crestere semnificativa a pacientilor adulti. In ultimele studii 3 din 5 pacienti sunt adulti.

Vedeti detalii

PARODONTOLOGIE

In cadrul cabinet benefiati de tratamente chirurgicale de inalta calificare constind din chiretaje , gingivectomii si tratemnt cu laser a afectiunilor.

Vedeti detalii

PROFILAXIE

Asiguram servicii de detrartraj si periaj professional si fluorizare locala cu gel.

Vedeti detalii

PROTETICA

Servicii pe care le oferim: coroane metalica, proteza totala sau partiala acrilica, sisteme speciale pentru proteza scheletata, proteza scheletata simpla etc.

Vedeti detalii

TRATAMENTE COPII

Pentru copii avem un program prin care dorim sa venim in ajutorul parintilor. Avem grija de programul dvs. din cursul saptamanii si asiguram consultatii si tratamente sambata pana la ora 14:30

Vedeti detalii

ACTIVITATI UNICE

In cazul gaurilor din urechi care poate ca au devenit prea mari si anumiti cercei pot sa iasa si sa ii pierdeti asiguram interventii de micsorare.

Vedeti detalii